Åpningstider

Mandag – fredag: 10:00-20:00
Lørdag: 10:00-18:00

Kontakt

Velkommen til BRILLEBANDEN!

Brillebanden frittstående optiker i Bergen er spesialist på synsfeil. Har du ikke fått skikkelig svar på hva som feiler øynene dine? Vår senior optiker Kjell Magne Talleraas har gjennomført over 50.000 synsundersøkelser, og har sett det meste!

Ikke alle kan handle kontaktlinser på Internett eller over disk i kjedebutikkene. Har du tenkt at du ikke kan bruke linser, eller kanskje til og med fått beskjed om det? Kom til oss for en vurdering. Mange har fått et positivt svar hos oss. Passer ikke standard linser, kan du prøve skreddersydde kontaktlinser. Disse gir mindre tørrhet og mye skarpere syn. Linsene finnes også med korrigering for alderslangsynthet.

Finner du aldri innfatninger i din størrelse?  Sats på vår ekspert i Blomsterdalen senter. Vi har ekspertise på stil og farge. Vi gjør også vårt beste for å stille inn og justere innfatningen på nese og bak ører. Dette skal ikke forsømmes.

Vi kan hjelpe deg med både enkle og kompliserte synsproblemer, så ta gjerne kontakt for å avtale time, eller kom innom for å snakke med oss.

 

Velkommen til oss!