Årets gavetips til farsdag

Søndag 10. november er det farsdag, og vi har gavene som far vil elske. Se gavetipsene fra våre butikksjefer!

– Hårprodukter til far slår aldri feil, sier Tuva hos Visit Frisør. Hun anbefaler 2-in-1 shampoen fra Mitch, til fedre som ofte ikke tar seg tid til å bruke balsam. Kombiner det gjerne med den lette og fine voksen i samme serie.

 

 

– Den tradisjonelle blomsterbuketten er fortsatt en populær gave, forteller Gry hos Blomen. Hvis far er glad i noe søtt kan du gjerne legge ved en pakke med deilige cognackuler.

 

 

Med en kald vinter i møte, anbefaler Kjetil kvalitetsull fra Janus til farsdag. Hos Extra får du både ullpolo og ullbukser til den aktive pappaen som elsker å være ute.

 

 

Hos Notabene er høstens krimnyheter alltid populære. Annette anbefaler også boken «Min Pappa», som er en personlig gavebok der din pappa kan fylle ut engasjerende, morsomme og uventede svar om seg selv. En flott måte å bevare historien om de du er glad i.

 

 

– Min far blir alltid glad for sjokolade, sier Stine hos Nille, som har 3 for 100 kr på Nidar Favoritter og en lekker sort kaffikopp til farsdag.

 

 

Hos Baker Brun er det farsdagskakene som er mest populære, enten far liker best den tradisjonelle marsipankaken eller den saftige sjokoladekaken. – Vi har også en utrolig fin bakebok som kan gi far litt inspirasjon på kjøkkenet, forteller Tyra.

 

 

Christine hos Blomsterdalen Apotek har mange gaveesker til far, og trekker frem et stilig ostebrett med kniver og et skjeggpleiesett som to gode tips til årets farsdag.

 

 

– Det er ikke bare mor som blir glad for smykker, forteller Torill. Hos Tottos Gullsmie har de et stort utvalg av flotte armbånd, ringer og smykker fra Son of Noa som passer perfekt til farsdag.

 

 

– Nye boxere er en klassiker, sier Rune hos SPAR og kikker bort på sin far Odd, som synes gode julekaker passer bra til en far som har alt han trenger.

 

 

På Blomsterdalen Senter har vi mange flotte gavetips til farsdag. Velkommen til oss!