Eurospar Blomsterdalen lanserer netthandel

Publisert 16. mars 2017

Nå kan du handle ferske dagligvarer på nett og få de levert hjem på døren.

- Vi er stolte over å være første dagligvarebutikk som tilbyr netthandel i området. Nå er nye rutiner og opplæring på plass og vi er spente på mottakelsen fra kundene våre, sier kjøpmann Rune Kvamsøy.


Alle varene håndplukkes i butikken av EUROSPAR sine egne medarbeidere, så det er de samme menneskene du møter i butikken som plukker varene dine når du bestiller på nett.


- Slik skal du kunne være sikker på å få varer av samme gode kvalitet og sortiment som du finner i butikken, forklarer Kvamsøy.


Både tilbud og priser er identiske på nett som de er i den fysiske butikken. Kundene kan velge mellom å få varene hjemkjørt eller hente selv i butikk. Plukk opp varene om du passerer butikken eller få de levert til en valgfri adresse. Bestiller du før klokken ti kan du få varene levert på døra allerede før middag.


- Vi ønsker å gjøre det lettvint for kunden i en hektisk hverdag, og håper at mange vil klikke seg inn i nettbutikken på https://nettbutikk.spar.no/ og teste vårt nye tilbud, avslutter en entusiastisk kjøpmann på EUROSPAR Blomsterdalen.


Foto: Ståle Melhus / Fanaposten