Visit Frisør

Åpningstider

Mandag - Fredag: 10:00 - 20:00

Lørdag: 10:00 - 18:00

Kontakt

www.visit.no

Hos oss er det bare å møte opp og trekke kølapp

Vi har ikke timebestilling.

Visit er en etablert aktør og en av byens mest rutinerte og allside salonger. Vårt høyt kvalifiserte team vektlegger service, og flere av våre medarbeidere har gjort seg bemerket i frisørkonkurranser både nasjonalt og internasjonalt.

Visit har erstattet timelister og forhåndsbestilling med et oversiktlig drop in system. Det gjør at vi kan bruke den tiden det tar på alle våre kunder, og levere kvalitet hver eneste gang.

Drop in-konsept

I en stadig mer hektisk hverdag er det flere og flere som ønsker å unngå timebestillingen. I våre salonger slipper de raskt til, og får full behandling uansett hva de skal. Siden vi ikke må forholde oss til timebestillings skjemaene, kan vi bruke den tiden det tar på alle av våre kunder. På denne måten kan vi levere kvalitet hver eneste gang. Skulle alle våre medarbeidere være opptatt, trekker kunden en kølapp og kan handle i nærliggende butikker samtidig som de venter på sin tur.

Åpningstider

Senter:
10:00 - 20:00 (18:00)
Dagligvare:
06:30 - 22:00 (09:00 - 20:00)

Kontakt oss

Senterleder, Hege Kvamsøy
Tlf: 909 24 754Epost: hege@blomsterdalensenter.no
© Blomsterdalen Senter
Utvilket av:
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram