Visit Frisør

Hos oss er det bare å møte opp og trekke kølapp

Visit er en etablert aktør og en av byens mest rutinerte og allsidige salonger. Vårt høyt kvalifiserte team vektlegger service, og flere av våre medarbeidere har gjort seg bemerket i frisørkonkurranser både nasjonalt og internasjonalt. Visit har både timebestilling og drop in system, som gjør at vi kan bruke den tiden det tar på alle våre kunder, og levere kvalitet hver eneste gang.

Drop in og timebestilling

I våre salonger har vi drop in system slik at kunder slipper raskt til, og får full behandling uansett hva de skal. Vi kan bruke den tiden det tar på alle våre kunder, og på den måten kan vi levere kvalitet hver eneste gang. Skulle alle våre medarbeidere være opptatt, trekker kunden en kølapp og kan handle i nærliggende butikker samtidig som de venter på sin tur.

Hvis du ønsker å planlegge frisørbesøket ditt kan du også bestille time hos din favorittfrisør. Klikk deg inn på linken her for å bestille time:

https://fixit.no/booking/12

Åpningstider

Senter:
10:00 - 20:00 (18:00)
Dagligvare:
06:30 - 22:00 (09:00 - 20:00)

Kontakt oss

Senterleder, Hege Kvamsøy
Tlf: 909 24 754Epost: hege@blomsterdalensenter.no
© Blomsterdalen Senter
Utvilket av:
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram