Åpningsfest for Norli 30. september kl. 10.00

Torsdag 30. september kl. 10.00 åpner Norli på Blomsterdalen Senter! Det blir åpningsfest på senteret fra torsdag til lørdag, med 40 % rabatt på hele butikken hos Norli - og knallgode tilbud i de andre butikkene. Velkommen til åpningsfest!
Les mer

Årets gavetips til farsdag

Søndag 10. november er det farsdag, og vi har gavene som far vil elske. Se gavetipsene fra våre butikksjefer!
Les mer

Høstmarked på Blomsterdalen Senter

Vi ønsker velkommen til høstmarked på Blomsterdalen Senter lørdag 26. oktober kl. 11-16.
Les mer

Vinn en båt

Tradisjonen tro kan du også i år vinne en båt ved å handle på Blomsterdalen Senter. Båten har nærmest blitt et vårtegn på senteret, og nå er altså båten på plass og konkurransen i gang.
Les mer

Ledig stilling hos Baker Brun

Les mer

Solbrød blir Baker Brun!

Solbrød har vært på Blomsterdalen Senter helt siden senteret åpnet for 11 år siden. Nå ønsker de å tilby enda flere ferskbakte varer ved å investere i ny bakerovn, samtidig som de pusser opp lokalene og skifter profil til Baker Brun
Les mer

Gravearbeid på senteret

BKK skal legge ny strømkabel fra Birkelandsskiftet til Lønningen, noe som medfører at de må grave på deler av tomten til senteret.
Les mer

VELKOMMEN TIL SENTERDAG!

Mellom kl. 11-15 byr butikkene våre på aktiviteter, smaksprøver og gode tilbud, i tillegg blir det lykkehjul, ansiktsmaling og ballongklovn i fellesområdet vårt.
Les mer

Innsamling av julegaver

De siste to årene har butikkene på Blomsterdalen Senter arrangert innsamling av julegaver til barn og unge som ikke har det så lett. Responsen fra kundene våre har vært overveldende og i fjor samlet vi inn langt over hundre gaver som ble levert til Frelsesarmeen.
Les mer

Velkommen til julefest

På Blomsterdalen Senter elsker vi julen! For å markere starten på en fin førjulstid og komme skikkelig i stemning, inviterer vi til julefest lørdag 1. desember klokken 11.00 - 14.00.
Les mer

Sommerfest lørdag 16. juni

Velkommen til Blomsterdalen Senter sin årlige sommerfest!
Les mer

Jubileumstilbud

Les mer

Blomsterdalen Senter 10 år!

I januar 2018 er det 10 år siden dørene ble åpnet på Blomsterdalen Senter. Det ønsker vi å feire ved å invitere alle våre flotte kunder til storslått jubileumsfest!
Les mer

Julekonsert og åpning av pepperkakebygden!

På Blomsterdalen Senter elsker vi julen! For å markere starten på en fin førjulstid og komme skikkelig i stemning, inviterer vi til julekonsert lørdag 25. november klokken 12.00.
Les mer

Vi gir bort en båt!

Tradisjonen tro vil vi også i år gi bort en båt på vår årlige sommerfest. Båten har nærmest blitt et vårtegn på Blomsterdalen Senter de siste årene, og nå er båten på plass og konkurransen i gang.
Les mer

Tottos Gullsmie fyller 20 år!

20 år har gått siden Torill Thorsen startet Tottos Gullsmie, og det blir markert med en jubileumsuke full av gode tilbud fra 25. mars til 1 april. I tillegg inviterte Tottos Gullsmie til kakefest for alle sine kunder torsdag 30. mars.
Les mer

Påskeverksted lørdag 1. April!

Lørdag 1. april arrangerer vi påskeverksted fra kl. 11-15! Ta med barna og la de lage sitt eget påskeegg med foam clay eller la kreativiteten få utløp på tegnebordet. Det blir smaksprøver til store og små.
Les mer

Ladestasjon for elbiler

Vi har fått fire ladestasjoner for elbiler, så nå kan du lade elbilen din mens du handler på Blomsterdalen Senter. Ladestasjonene er plassert utenfor inngangen til Brun og Blid innerst på parkeringsplassen, og disse plassene er forbeholdt elbiler under lading.
Les mer

Eurospar Blomsterdalen lanserer netthandel!

Nå kan du handle ferske dagligvarer på nett og få de levert hjem på døren. - Vi er stolte over å være første dagligvarebutikk som tilbyr netthandel i området.
Les mer

Lekekrok på senteret

Endelig har vi en nyhet for våre små besøkende. På baksiden av Solbrød har vi nemlig fått en liten lekekrok, med en vegghengt aktivitetsleke og et fastmontert togbord. Her er det noe for alle aldre, fra fargerike bilder og puslespill til togbaner og matteoppgaver. Velkommen til oss for en hyggelig handel.
Les mer

Vinner av Pepperkakebygden 2016

Med et imponerende antall bidrag til Pepperkakebygden 2016 hadde juryen en vanskelig jobb med å kåre en vinner. Valget falt til slutt på pepperkakebåten laget av Naturpiratene, en avdeling hos Kidsa Kokstad.
Les mer